پنجشنبه 15 مرداد 1405 - Thu 06 Aug 2026
  • با تنگه هرمز، راه تنفس دشمن را باز نکنید!

  • پرسپولیس بازیکن شاه ماهی استقلال را جذب کرد

  • عصبانیت ترامپ از رؤیافروشی وزیر جنگ آمریکا در قبال ایران

  • ورود تجهیزات جدید به یگان‌های ارتش

  • در برابر تجاوز دشمنان رهروانی جان بر کف خواهیم بود

  • موج اعتراض مجازی علیه جدیدترین اقدام زامبی‌های فرقه پهلوی+ عکس

  • ورود غافلگیرکننده کاپی‌باراها به ساختمان مجلس /فیلم

  • قیمت لحظه ای دلار امروز پنجشنبه 15 مرداد

  • نقل‌وانتقالات سرخ پوش /خرید بازیکن ستاره خارجی برای پرسپولیس

  • حرکت عجیب وینیسیوس در اینستاگرام

  • قیمت گوشت امروز 15 مرداد

  • جاری شدن خون از گوش آرپی‌جی‌زن‌ها+ عکس

  • بازار ارز به کدام سو می‌رود؟

  • دستگیری ۸ شرور مسلح شاخص و مرتبطین گروهک‌های تروریستی

  • ورود حسن روحانی برای رادیکال‌سازی فضای سیاسی؟

  • قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه 15 مرداد

  • سلام کربلا ؛ حسین ستوده

  • لحظه اصابت هواپیمای هندی به زمین / فیلم

  • عالیشاه در یک قدمی گل‌گهر

  • ۲ سوتفاهم بزرگ در مورد رویکرد ترامپ به ایران

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 98415
    تاریخ انتشار: 05/تير/1397 - 16:21
    پرسپولیس

    سنگ بزرگ نقل وانتقالاتت برسرراه پرسپولیس: مانع سه میلیارد تومانی برای انتقال لژیونرتیم ملی به پرسپولیس/مهاجم تیم ملی درچند قدمی پرسپولیس

    هافبک سابق پرسپولیس برای بازگشت به جمع سرخپوشان پایتخت رقمی بالا در حدود 3 میلیارد تومان پیشنهاد کرده است؛ موضوعی که باعث شده بحث انتقال وی با مشکل مواجه شود.

    سنگ بزرگ نقل وانتقالاتت برسرراه پرسپولیس: مانع سه میلیارد تومانی برای انتقال لژیونرتیم ملی به پرسپولیس/مهاجم تیم ملی درچند قدمی پرسپولیس

     سروش رفیعی که فصل گذشته در الخور قطر حضور داشت، اعلام کرده اگر بخواهد به فوتبال ایران بازگردد تنها برای تیم سابق خود یعنی پرسپولیس بازی خواهد کرد.

    این در حالی است که محرومیت پرسپولیس از حضور در پنجره نقل و انتقالات تابستانی سبب شد تا انتقال این بازیکن با مشکلاتی روبرو شود. رفیعی قصد داشت نیم فصل اول به نساجی مازندران برود. وی از طریق یکی از همبازیان سابق خود در تراکتورسازی که رابطه بسیار خوبی با مسئولان نساجی دارد به آنها اعلام کرده بود رفیعی برای نیم فصل، مبلغی نزدیک به یک و نیم میلیارد تومان می خواهد. رقمی که در بودجه این باشگاه مازندرانی تعریف نشده و باعث شد جواد نکونام سرمربی نساجی، قید رفیعی را بزند.

    رفیعی که برای حضور در پرسپولیس دو بار به دیدار گرشاسبی و برانکو ایوانکوویچ رفته، رقم درخواستی خود را بطور دقیق اعلام نکرده اما خواسته تا با حضور قرضی او برای نیم فصل موافقت کنند تا از شرایط بازی، دور نماند. ایوانکوویچ مشکلی با شرط رفیعی ندارد اما باشگاهی نیست که رفیعی را تنها برای چهارماه به خدمت بگیرد.

    موضوع مهم تری که برای قرارداد رفیعی با پرسپولیس در میان است رقم مدنظر باشگاه پرسپولیس برای جذب اوست. مدیران پرسپولیس حاضر نیستند رقمی بالاتر از سقف قرارداد بازیکنان را به رفیعی بپردازند.

    گرشاسبی معتقد است اگر رفیعی بخواهد مبلغ سه میلیارد تومان برای یک فصل از آنها بخواهد او را جذب نخواهند کرد. مبلغی که اگر منابع مالی‌اش تامین شود هم باعث خواهد شد بازیکنان پرسپولیس نسبت به دستمزد بالای رفیعی اعتراض کنند.

    از این رو باید دید در صورت لژیونر نشدن رفیعی چه اتفاقی برای این بازیکن رخ خواهد داد.

     

    منبع : افکار

    نظرات بینندگان
    نظرات شما